1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Lütfü TÜRKKAN: Seyirci kalırsak 2071’de Türkleri anadolu’dan çıkaracaklar

Lütfü TÜRKKAN: Seyirci kalırsak 2071’de Türkleri anadolu’dan çıkaracaklar

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Malazgirt Savaşının yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Malazgirt’te Hüda-Par’lı fotoğraf karesine sosyal medyadan tepki gösterdi.

A+A-

Türkkan yayınladığı video açıklamasında İktidarın yazdığı tarih ve yeni anayasada Türklük olmamasına dikkat çekerek “Malazgirt’te madem Araplar da vardı, onlar neden kutlamıyor” diyerek yakın tarihte Türkiye’nin başının belada olduğunu savundu.

 

TERÖRİSTBAŞI APO’NUN AĞZIYLA KONUŞUYORLAR

 

İyi Partili Türkkan İktidarın yeni anayasa öncesi sahte bir tarih ürettiğini söyledi. Türkkan açıklamasında; “Bin sene sonra İktidar, Malazgirt’te yeniden bir tarih yazmaya kalktı. Yazdıkları tarih masalı ile yazmak istedikleri yeni anayasanın da ortak bir yanı var. İkisi de milleti çeşitlendiren, Türksüz, Türklüğü inkar üzerine kurulu. Anadolu’nun kapısını bize sonsuza kadar açan, sonsuza kadar kalıcı vatan kılan Sultan Alp Arslan’ın ordusunda yalnızca Müslüman Oğuzlardan oluşan 50 bin kişilik bir ordu vardı. Ama bu tarihi gerçeği inkar ettiler. Zaferin Türklerin değil, Müslümanların olduğunu, Türklerin değil, Arapların ve Kürtlerin de Malazgirt’te savaştığını uydurdular.” dedi.

 

TÜRK KOMUTANLARINA HAKARET ETTİLER

 

Türkkan, Malazgirt Savaşında Arapların ve Kürtlerin Selçuklu hakimiyeti altında yaşadığını ve İslam halifesinin Selçuklu’yu sürekli sırtından vurmaya çalıştığını belirterek, birlik ve beraberliğin olmadığını, din kardeşleri diye bir kavramın o zaman olmadığını vurgulayarak Malazgirt komutanlarının isimlerine dikkat çekti.

“Savatekin, Sanduk, Afşin, Süleyman Şah, Altuntaş, Atsız, Aksungur,  Danişmend, Artuk, Saltuk, Çavlı, Çavuldur, Mengücek, Porsuk, Bozan gibi büyük kumandaların hepsi öz be öz Türk. İsimleri bile öz Türkçe. Araplar ve diğer halklar, buna İslam Halifesi dahil hepsi Selçuklu kılıcı altında yaşıyordu.” dedi.

 

YENİ ANAYASA İÇİN YALANDAN  TARİH UYDURUYORLAR

Bu topraklardan ve bu vatanın direği olan anayasadan Türklüğü çıkarmak, milleti çeşitlendirmek için İktidar elinden geleni yapıyor. Çünkü Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluş felsefesi Türk olmaktan kurtulmaktır. İktidar; CIA’nin Ortadoğu eski Şefi, 15 Temmuz’un akıl hocası Graham Fuller’in yolundan adım adım gidiyor. Ne diyordu Fuller Yeni Türkiye Cumhuriyeti Kitabında? Milleti çeşitlendiren, Türksüz bir anayasa yapılmalı.

 İktidar ne diyor? Baştan sona anayasayı değiştireceğiz, milleti çeşitlendireceğiz.

Yeni anayasa diyenler ve yeni bir tarih uyduranlar bebek katili, vatan haini, terörist başı Abdullah Öcalan’ın taleplerini karşılayan bir anayasa ve millet tanımı üzerinden gidiyor. Sadece BOP ve Fuller’in değil, aynı zamanda Öcalan ağzıyla konuşuyorlar.

Türk milleti buna izin vermeyecektir. Türk milleti, adını bu topraklardan kazımak isteyenlere izin vermeyeceği için kendilere biat edecek üçüncü dünya ülkelerinden milletleri bu ülkeye dolduruyorlar. O yüzden sınırdan girmelerine izin veriyorlar, çıkmalarına değil.

 

SURİYELİLER, AFGANLAR..  CİHAT YAPMAK, TÜRK KANI AKITMAK İÇİN BURADALAR

Türkiye’nin nüfus yapısını değiştirmek için milyonlarca Suriyeliyi, Afgan’ı, Pakistanlı’yı ülkede tutuyorlar. Barınma, beslenme ve sağlık sorunlarını karşılıksız çözüyorlar. Yetmiyor, vatandaşlık veriyorlar. Türk Milletine karşı cihat etmek için buradalar. Sorun bulaşık yıkayan, garsonluk yapan, oto yıkamada çalışan sığınmacılara. Cevap aynı. Halifelik gelecek, cihat yapacağız diyorlar. Türk’ün eşini, kızını, çocuğunu ganimet olarak görüyorlar. Hepsi işaret fişeği bekliyor.

Maalesef durum bu. Onun için yıllardır Türk yerine Türkiyeli propagandası yapıyorlar. Amaçları belli Türklüğü bu topraklardan söküp atmak. Bu gidişe ses çıkarmazsak yarın sıra, Ne mutlu Türküm diyene gelecektir. O sözü söyleyen Atatürk’e gelecektir.

Eğer bu gidişata seyirci kalırsak 2071 yılı Türklerin ve Türklüğün Anadolu’dan çıkışı olacaktır.

Lütfü Türkkan'ın konuşmasını buraya tıklayarak dinleyebilirsiniz.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.