Her yerde Sow var

Fenerbahçe'nin Senegal'li oyuncusu dün hem attı, hem attırdı! 50'de Meireles'in, 75'te Kuyt'ın vuruşlarında takım arkadaşlarına büyük avantaj sağlayan Sow, 88'de şık bir golle perdeyi kapadı, son üç maçta 4. sayısına ulaştı

Sarı-Lacivertli ekibin yıldız oyuncusu Sow dün akşam Bursaspor maçında sergilediği performansla takımını zafere taşıyan isim oldu. Fenerbahçe, Sestak’ın golüyle geriye düştüğü maçta Emre ile beraberliği sağlarken, 50’deki ikinci golde kaleci Carson’ın hemen önünde topa yükselen Sow, önce takım arkadaşı Meireles’e avantaj sağladı. Sow, 75. dakikada Caner’in ortasında altı pas üzerinden topa dokunamasa da Bursaspor file bekçisi Carson’ı üzerine çekip arkasından gelen Kuyt’a avantaj sağladı. Hollanda’lı da bu fırsatı geri çevirmeyip, farkı ikiye çıkardı.

Üç maçtır boş geçmiyor

Sow dün akşam sadece arkadaşlarına avantaj sağlayıp gol attırmakla kalmadı, kendisi de 88. dakikada şık bir vuruşla perdeyi kapayan isim oldu. Son üç maçtır boş geçmeyen Senegal’li yıldız bu sezonki 13. golüne ulaşırken Webo’nun yokluğunda takım arkadaşını da geçmeyi başardı. Sow, Kasımpaşa’ya 1, geçen hafta Beşiktaş’a 2, dün akşam da Bursaspor’a 1 gol attı.